24/12 kerst avond (menu) 19h – 23h
- Glas cava met Amuse van de Chef
Voorgerecht:
- Kroket van Everzwijn, Fris Sla’tje & Chutney Van Gekonfijte Vijg
Of
- Tartare Van Verse Zalm, Avocado & Citroen Crumble
Hoofdgerecht:
- Hertenfilet Met Veenbessensaus, Crème Van Pastinaak, Peertje & Amandelkroketten
Of
- Zeebaars op vel gebakken Met Witte Wijnsaus, Fijne Julienne groenten & Amandelkroketten
Dessert:
Uitgebreid buffet
Aangepaste wijnen, bier van het vat, en softdrinks
Tot aan de koffie.
89 euro per persoon
Aangepaste kindermenu 35 euro per kind
- Tomatensoep met balletjes
- Hoevekipfilet van champignonsaus en amandelkroketjes
- Dessertenbuffet
Kerst ontbijt: 8:00h - 11:00h
29 euro per persoon exclusief cava
Kinderen 3 – 7 jaar 16 euro
Kinderen 8 – 12 jaar 21 euro
Kerst brunch: 12:30h – 15:00h
Soep:
- Velouté Van Boschampignons
Koud buffet:
- Oesters met Citroen & sjalot
- Assortiment fijne Spaanse Charcuterie
- Assortiment Gerookte vis
- Rundscarpaccio, Pesto, Parmezaan & pijnboompitten
- Gerookte zalm met fijne groene kruiden
- Carpaccio van coeur de boeuf (veggie)
- Salade Van Broccoli, Hazelnoot & Feta (veggie)
- Geroosterde Bloemkool, Vadouvan & Ras El Hanout (veggie)
- Salade van Zoete Aardappel met Gegrilde Noten
- Gegrilde jonge wortel met honing – mosterd dressing
- Assortiment fijne wild paté met chutney van gekonfijte vijg
- Carpaccio van tonijn & wasabi – yuzu dressing
- Assortiment rauwkost, koude sausen & brood
Warm buffet:
Veggie
- Gegrilde Aubergine met chili sin carne
Vlees
- Hertenfilet Met Veenbessensaus, peertje & Witloof
- Everzwijnfilet met Jagersaus & pastinaak
Vis
- Tongrolletjes in Witte wijnsaus & jonge wortel
- Op vel gebakken Zeebaars met stroganoffsaus & geroosterde paprika
- Frietjes, aardappelgratin, amandelkroketjes
Dessert
- Feestelijk Uitgebreid desserten buffet
- Assortiment fijne kazen
69 euro per persoon
Kinderen 3 – 7 jaar 18 euro
Kinderen 8 – 11 jaar 23
Kinderen 12 – 15 jaar 35 euro
Cava bij aankomst.
Aangepaste wijnen, bier van het vat, en softdrinks
Tot aan de koffie.
Nieuwjaars brunch: 12:30h – 15:00h
Soep:
- Bisque van garnalen met zure room
Koud buffet:
- Oesters met Citroen & sjalot
- Assortiment fijne Spaanse Charcuterie
- Assortiment Gerookte vis
- Rundscarpaccio, Pesto, Parmezaan & pijnboompitten
- Gerookte zalm met fijne groene kruiden
- Carpaccio van coeur de boeuf (veggie)
- Salade Van Broccoli, Hazelnoot & spek
- Geroosterde Bloemkool, Vadouvan & Ras El Hanout (veggie)
- Salade van spruiten, sucrine & feta (veggie)
- Gegrilde jonge wortel met honing – mosterd dressing
- Assortiment fijne wild paté met chutney van gekonfijte vijg
- Carpaccio van tonijn & wasabi – yuzu dressing
- Assortiment rauwkost, koude sausen & brood
Warm buffet:
Veggie
- Ratatouille met smeuïge burratta
Vlees
- Kalfsblanquette, champignons, jonge wortel & krieltjes
- Fazantenfilet met fine champagnesaus & bospaddenstoelen
Vis
- Gegratineerd vispannetje
- Gegrilde Gamba’s met ratatouille
- Frietjes, aardappelgratin, amandelkroketjes
Dessert
- Feestelijk Uitgebreid desserten buffet
- Assortiment fijne kazen
69 euro per persoon
Kinderen 3 – 7 jaar 18 euro
Kinderen 8 – 11 jaar 23
Kinderen 12 – 15 jaar 35 euro
Cava bij aankomst.
Aangepaste wijnen, bier van het vat, en softdrinks
Tot aan de koffie.